Shes kolicen/karrocen+maksikozen

Dërguesi i shpalljës

Shes kolicen/karrocen per femi+maksikozen jane te perdorura por ne gjndje te shume te mire. Çmimi komplet 200€ Adresa Fshati Dumnic e Eperme ne Besian/Podujev.

Shes lisharse/hulajen

Dërguesi i shpalljës

Shes lisharse/hulajen per femi shume pak e perdour por ne gjndje shume te mire. Çmimi 80€ Adresa Dumnic e Eperme ne Besian/Podujev.

Shes biznesin

Dërguesi i shpalljës

Shes biznesin i gatshem per biznese per Kozmetik si dhe mund te behet dhe nje pjes sallon ondulimi, per thonje apo ndoshta dhe diçka tjeter. Biznesi ka dhe perfaqesin angleze per Kozmetik si dhe produkte...