Shes piktura origjinale

Rexhep

Që ambienti i mbrendshem i shtepisê, baneses apo zyres suaj të duket bukur dhe I kompletuar Ne kujdesemi me piktura moderne profesionale. Pikturat janë ne pëlhure me ngjyra akril dhe me dimensione të ndryshme. Pikturat...

Shes fustanat

Dërguesi i shpalljës

Shes fustanat e pa perdorur .Te interesuarat te me kontaktojne ne numer telefoni.

Shes komplet studion muzikore

Dërguesi i shpalljës

Shes studio profesionale muzikore të kompletuar tërësisht. Posedoj këto pajisje: Event studio monitorë, Tanoy Reveal monitorë, Midi controller AKAI mpk249, Midi controller M audio Pc HP Z600, 2 x procesora fizik, 24 GB ram, 4...

Shes fustan

Dërguesi i shpalljës

Shes fustan e nuserise i perdorur vetem nje her, çmimi 70€. Adresa lagujja Vranjevc ne Prishtine

Shes lule

Dërguesi i shpalljës

Shes 4 lloje te luleve, lulet jane ne Prishtine. Çmimi 60€, 100€, 110€