Shes biciklete

Dërguesi i shpalljes

Shes bicikleten shume pak te perdorur po thuajse e re pa asnje defekt per femie, çmimi 35€

SHES BIZNESIN

Dërguesi i shpalljes

Shes biznesin fastfood i cili eshte duke punuar, biznesi eshte ne nje vend shume te pershtashem dhe i ploteson kushtet e punes, Adresa rruga Bajram Kelmendi afe shkolles Elena Gjika ne Prishtine.

Shes karrocen/ndihmsen

Dërguesi i shpalljes

Shes karrocen/ndihmsen per persona te cilet kan nevoj per ndihme gjat levizjes, çmimi sipas marrveshjes, Adresa lagjja Veternik ne Prishtine.

Shes Biznesin Sallon Bukurie

Dërguesi i shpalljes

Shes biznesin Mon a Mi Beauty Salon bashkë me inventar dhe paisje të punës, lokali posedon 56m2. Biznesi posedon paisjet për: - Make Up - Fenerim - Thonjë - Depilim Biznesi gjindet ne rrugen Shkupi...