Shes bicikleta

Dërguesi i shpalljës

Shes bicikleta te firmave te ndryshme, bicikletet jane ne gjendje te rregullt jan te ardhura nga Gjermania. Çmimi 250€

Shes dy traka per vrapim, (Fitnesi)

Dërguesi i shpalljës

Shes dy traka per vrapim, firma "Kettler" trak e thjesht familjare pesha maksimale qe perballon eshte jo me shum se 90KG, çmimi 100€."Capriolo" trak gjysem profesionale pesha maksimale qe perballon eshte jo me shum se...

Shes bicikleten

Dërguesi i shpalljës

Shes bicikleten ne gjendje te rregullt, bicikleta ka 21 shpejetsi, amortizim para dhe mbrapa, goma x26, çmimi 80€