Shes kepuca dhe atlete

Dërguesi i shpalljës

Shesë shtatë (7) parë patika, dy (2) parë prej t'shtatav janë shumë shumë pakë t'perdorne. I shesë veq me shumicë jo me pakicë, çmimi i shtatë (7) parve komplet 150 €.

Shes orbitrekun

Dërguesi i shpalljës

Shes orbitrekun shume pak i perdorun ne gjendje te rregullt, çmimi sipas marrveshjes