SHES BIZNESIN
186

Përmbajtja

Shes biznesin / Restaurant Love Pizza i cili gjendet në Fushëkosovë. Biznesi është funksional që prej tre vitesh dhe vazhdon të jetë aktiv edhe tani. Çmimi sipas marrëveshjes.