Shes biznesin

Dërguesi i shpalljës

Shes biznesin 'Fast Food' në qender të Prishtinës Rr.Rexhep Luci Nr.48. Çmimi sipas marrveshjes .

Shes kepuca dhe atlete

Dërguesi i shpalljës

Shesë shtatë (7) parë patika, dy (2) parë prej t'shtatav janë shumë shumë pakë t'perdorne. I shesë veq me shumicë jo me pakicë, çmimi i shtatë (7) parve komplet 150 €.