Shes produkte natyrale (bio)

Dërguesi i shpalljës

VipWell" eshte Kompani Zvicerane e cila ka te beje me produkte shendetsore dhe kozmetike te gjitha jane produkte natyrale. Promovon produkte 100% BIO. Produkte nga përmbledhja e bimëve, frutave, algave dhe farave më shëruese të...

Shes rroba te nuseris

Dërguesi i shpalljës

Shes rroba te nuseris komplet qysh shkojn para 1viti i kam ble e vetem dy her i kam perdorur. Çmimi 260€

Shes 'Lamborghini' Hoverboard

Dërguesi i shpalljës

Shes 'Lamborghini' Hoverboard * ngjyra e kuqe * madhesia e rrotes 8inch * Bluetooth speaker po * remote controller po * mbushesi po * Shpejtesia me e larte 10km/h * Masa 12kg * Voltage 36V...

Shes bicikleten

Dërguesi i shpalljës

Shes bicikleten është ekstra e ruajtur e ardhur nga Zvicrra, frenat i ka me disqe poashtu është e leht per ngasje.