Shes bicikleten firma Bottcher
188

Përmbajtja

Shes bicikleten firma Bottcher, prodhim Gjerman, ngjyra e zez matt, dopio disqe 26, amortizator para , drita dhe stopi LED me dinamo ne bucele, phese origjinale te fabrikes ne gjendje perfekte. Çmimi sipas marrveshjes, Adresa Shkoder/Shqiperi. +355675670886