Ofroj pune
1657

Përmbajtja

Ha Mirë ofron pune per nje kuzhiner, kushtet e punes jane te mira, te gjith te interesuarit le te lajmrohen ne numer telefoni ose te na vizitojn ne lokal, orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa lagjja Lakerishte ne Prishtine