Ofroj pune per call center agjenta ne gjuhen Gjermane / 750€ -2000€
3898

Përmbajtja

Ofroj pune per call center agjenta ne gjuhen Gjermane
"Orbita" Shpall konkurs per 5 vende te lira pune, kerkohen agjenta ne gjuhen Gjermane në projektin ( Strom ).
Produkt i ri ne bashkpunim me nje partner teper serioz dhe korrekt.
Shitje e lehte ne krahasim me produktet e tjera te kesaj lamie.

Kualifikimet

- Njohja e Gjuhës Gjermane:
- Aftesi te mira komunikuese:
- Njohuri e punës më kompjuter:
- Përpikmëri dhe korrektësi në punë:
- Pervoje ne "stromverkauf" e deshiruar, por jo e domosdoshme.


Tjera

- Rroga minimale 750€ + Provisioni dhe Bonuse.
- Rroga maximale 2.000€
- Pagese e rregullt.
- Kontrate te rregullt pune, trusti, pushimi mjeksor dhe vjetor me pagese e garantuar.
- Hargjimet e udhetimit per personat qe jetojne jashte Prishtines paguhen nga kompania.
- Dergoni CV personale ose emrin dhe numrin kontaktues ne e-mail: orbitarks@gmail.com
- Kontatkti per mes telefonit dhe email adreses per terminin e anketimit.

Adresa:Sheshi "Bill Kllinton" Nr: 240/ Prishtine
Info: 044 636 080
email: orbitarks@gmail.com.