Ofroj pune
3965

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare/pastruse 5 herë në javëy nga e Hëna / e Premte nga ora 08h / 16h, për banesn 3 dhomshe dhe për perkujdesjen e një foshnje 4 mujshe 1 ose 2 orë në ditë. Kandidataj duhet te ket me shumë se 5 vjet përvojë pune. Për të pastruar shtëpinë duhet ti pastroj rrobat, hekurosje. 2 ose 3 herë në javët për të bërë darkë. Kandidataj duhet te jetë shumë e detajuar në pastrimin dhe organizimin e rrobave. Pagesa eshte 300€ . Transporti nga ana e juve. Adresa lagjja Mati 1 ne Prishtine