Ofroj pune per arsimtare te gjuhe angleze
876

Përmbajtja

"World Language Center" kërkon arsimtare të gjuhes Angleze per kurse.
1. të jetë e kualifikuar ( diplome ose absolvente)
2. Mosha 20-30 vjeq
3. Aftesi komunikimi
4. vullnet dhe motivim.
- Aplikimet dhe CV (me foto dimension dokumentesh)permes e- mailit. [email protected] gmail.com
Adresa: Rr. Jusuf Gërvalla 103 kati II, Prizren