Ofroj pune / automekaniki
344

Përmbajtja

Autoteknik Baholli, ofron pune per nje punetor automekanike te specializuar ne VWgroup, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Zona industriale, Prroi njelmt nr100 ne Prishtien