Ofroj pune
611

Përmbajtja

Hotel Pashtriku ofron pune per 10 persona. 2 recepcioniste, 2 shankist-e, 2 ndihmes-e kuzhinjere, 1 kuzhinjer-e, 2 kamariera-e, 1 mirmbajtes. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr.Nene Tereza ne qedner te Gjakoves
Info: 049 507 555, 044260960 ose 043 833 320