Ofroj pune
522

Përmbajtja

Restoran N peshk Terrace ofron pune per ndihemes kuzhine, ndihmes kamarier, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes, persona e interesuar te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa lagjja Veternik ne Prishtine 045802010