Ofroj pune / Këshilltar për klientë në gjuhën Holandeze
260

Përmbajtja

Kikxxl / Evrotarget ofron pune per punetor. Nëse njihni gjuhën Holandeze, ju mund të bashkoheni me ekipin tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit. Çfarë ofrojmë. Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë / Pagë të lartë dhe bonuse / Mundësi për ngritje në karrierë / Sigurim shëndetësor / Shujtë ditore / Ekip bashkëpunues / Trajnime brenda dhe jashtë vendit.
Kualifikimet tuaja. Të keni njohuri të mira të gjuhës Holandeze / Të shfaqni empati dhe pozitivitet gjatë punës me klientë / Të keni aftësi të mira komunikuese / Apliko duke derguar CV në hr@evrotarget.com, Adresa rruga Isa Kastrati nr104 ne Prishtine.