Ofroj pune per INFERMIERE
950

Përmbajtja

Klinika për mbjelljen e flokëve "Advanced Hair Clinics" hap konkurs për vende të lira pune.
Pozita: Infermiere.
* Të drejte aplikimi kane të gjithë ato që kane kryer infermierine dhe kanë përvoje pune.
* Preferohet të ken njohuri të gjuhes Angleze
* Te interesuarat te nisin CV-te e tyre ne kete email: advanced.hairclinics.tirana@gmail.com
Adresa: Sheshi Nene Tereza ne Prishtine