Ofroj pune per nje shitese (f)
1230

Përmbajtja

Furra e bukes "EUROPA" ofron pune per nje shitese (f) punetorja duhet te jet e rregullt, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Bjaram Bahtiri ne Prishtine.