Ofroj pune
825

Përmbajtja

Agjencioni Vesa Travel ofron pune per punetore (f), mosha e preferuar 25-30vjeç. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa afer Ambasdes Gjermane lagjja Arberi ne Prishtine.