Ofroj pune
480

Përmbajtja

International Security ofron pune per 20 pozita Roje të Sigurimit Fizik ( Sigurim Themelor)

Lokacioni: Prishtinë, Lipjan, Fushë Kosovë

Ofrojmë punësim të menjëherëshëm. Avancim në karrierë si dhe kushte të mira të punës. Përparësi kanë personat të cilët janë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Kualifikimet dhe aftësitë që duhet ti kenë kandidatët:
- Të kenë të përfunduar shkollën e mesme;
- Mos të kenë qenë të dënuar apo të ndjekur penalisht;
- Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;
- Aftësi për të punuar në situata stresuese;
- Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 9:00 - 17:00 në zyret Qendrore të kompanisë,
Adresa: Rr. "Imzot Nikëprelaj", Ulpianë (afër Fontanës, afër Konvikteve) apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: [email protected]

Afati për aplikim është i hapur deri më datën: 30.07.2020.

Per informata shtesë na kontaktoni:
038-555-006, 049-748-489, 049/748/480, 049/748/483.