Elektro Service Ylli

Dërguesi i shpalljes

Electro Service YLLI, Per Çdo prishje te rrymes ne shtepinë tuaj na telefononi dhe ne ua rregullojmë. Kryejmë keto sherbime: • Instalimin e rrymes ne shtepi dhe banesa • Rregullimin e Prizave dhe nderpreseve te...

Perkthime

Dërguesi i shpalljes

Fatmir Gjurgjeali – PERKTHYES GJYQESOR I LICENCUAR - PRIZREN Njoftoj klientët të interesuar në zyrën time bëhet përkthimi i çdo lloji të dokumentit. Dokumente ( materiale) për përkthim pranohen drejtpërdrejtë dhe në mënyrë elektronike të...

Ofroj mesime shtes

Dërguesi i shpalljes

Ofroj mesime shtes nga lenda e kimis per pergaditjen ne testin e matures, provimin pranues te fakullteti si dhe ore shteses per nxesnit e shokollave te mesme dhe fillore

Kopshtar profesional

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si kopshtar profesional, Kryejm te gjitha punet qe kan te bejn me kopshtet dhe oborret siq jan kositjen e barit dhe mirmbajtjen premjen e mureve te gjalla te pishave dhe drunjeve dekorativ me...

Punojm Fasada , ngjyrosje , Glet , sanitari

Dërguesi i shpalljes

"Haliti Holding" punojme sipas Deshirave te Klienteve, punojm pune Te ndryshme , si Fasada , glet , ngjyrosje te shtepiav , banesave , objektve etj... Bejm montimin e sanitarive te Banjos , izolim te ftofte...

Moler Vali

Dërguesi i shpalljes

Moler Vali kryen te gjitha sherbimet per lyerjen e dhomave, korridoreve, salloneve, objekteve, shtepive, etj.

Kompani Pastrimi We Clean It

Dërguesi i shpalljes

Kompania We Clean it ofron te gjitha shërbimet e pastrimit, Pastrim Gjeneral Pastrim i Xhamave Pastrim me Avull Dezinfektim Pastrim i Kuzhinave Pastrimi i Divanve Pastrim te Ulëseve te Veturave Pastrim i Tualeteve Pastrim Ditore...

Sherbime te nxemjve, ujit, kanalizimit

Dërguesi i shpalljes

Nese keni probleme me rrjedhje të ujit,nxemjes qendrore dhe bllokim te kanalizimit ose lagështi në banesen tuaj etj...nuk keni nevojë të theni murin apo pllakat pa e ditur problemin !Ne bejmë skenime dhe detektime. Adresa...

Shes furra te prodhura nga dheu

Dërguesi i shpalljes

Shes furra te prodhura nga dheu me porsi. Furra për pica e punuar nga materiali i dheut dhe tullat e shamotit ne i kemi 3 modele te ndryshme. Furra është e destinuar për ambiente të...