Jap me qira korpen

Dërguesi i shpalljës

Jap me qira korpen sipas kerkeses se klientit. Korpa eshte në gjendje shume të mirë dhe ka siguri maximale dhe ka lartësi deri në 20m. Nese ka me shume se nje ditë pune bejm marrveshje...

Saldues & Axhystator D:P.Z - LILI

Dërguesi i shpalljës

Saldues & Axhystator LILI - DPZ - Sherbime Profesionale: Salldime profesionale, Gilindera,Dyr,Shkall,Konstruksione metalike etj.. Adresa: Rr. Isa Kastrati Prishtin -Tel: 044 157 883 ose 045 260 265 Ne Facebook- Saldues & Axhystator LILI - DPZ...

Inxhizim me drone DJI

Xoni

Ofrojmë shërbimin e inxhizimeve dhe fotografimeve me dronë profesionale DJI. Canon, Nikon, Sony kamera dji phantom spark, dasma, ahengje, syneti, tavolina, karriga.

INFRA EGZONI

INFRA EGZONI

Kompania "INFRA EGZONI" kryen keto sherbime si : dhenje me qira te shtepiave, banesave, lokaleve, objektve dhe ndertime. Adresa: Te 4 Llullat ne Prishtine

PËRKTHIME ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT

arton

PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE - ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT PËR: * TEMA TË DIPLOMAVE ( GJUHË & LETËRSI ANGLEZE), SKRIPTA PËR STUDENT (SHKOLLAVE TË MESME, UNIVERSITARË DHE PAS UNIVERSITAR - PËR TË GJITHA NIVELET);...

Bejm pastrimin e objketeve - ndertesave

Dërguesi i shpalljës

Bejm pastrim te objektev kolektive afariste lokale shtepi banesa oborre ose kopshte si dhe bejm pastrim dhe mirmbajtje dhe sigurim te lagjeve te organizuara poashtu bejm pastrim te xhamave ne lartesi deri 28 metra ju...

Ftesë për Ofertë

Burim Behluli

Ftesë për Ofertë Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. SOS...