Kurse per PIANO & KLARINET

Norik

Ofroj kurse per Klarinet & Piano, ne Prishtine & Prizren. Ne Prishtine kursi mbahet nga e Hena deri te Premten , ndersa ne Prizren vikendeve ( shtune , dielle). Per çdo informacion apo kordinim rreth...

Parket dhe laminat

Dërguesi i shpalljës

Punojm parket dhe laminat dhe pastrimin e parketit ne menyren prefesionale dhe standardet zvicerane.

Përkthime shqip-gjermanisht dhe anasjelltas

Dërguesi i shpalljës

Përkthyes gjyqësor i autorizuar për shqip-gjermanisht dhe anasjelltas. Bëj përkthimin e të gjitha llojeve të dokumenteve. Përkthyes gjyqësor me përvojë 15-vjeçare. Përkthime cilësore dhe profesionale! Poashtu bëj përkthime simultane në seanca dhe seminare të ndryshme.

Kontabilitet BILANCI KTA

Dërguesi i shpalljës

Ofrojme keto sherbime: 1. Sherbimet administrative A. Hapja dhe mbyllje te biznesit. B. Ndrrimin e statusit C. Ndryshim pronesie ose adreses. D. Sherbime te tjera te ngjajshme. 2. Konsultime biznesore 3. Mbajtja e librave te...

Kompania Valoni

Dërguesi i shpalljës

Jemi kompani e pastrimit, ku bejme pastrimin e komplekseve banesore ,shtepive,zyreve .Ne gjendemi ne rrugen B ne Prishtine .Me kete biznes veprojme gati 6 vite .

A-A Garden

Dërguesi i shpalljës

Firma A-A Garden Kryen keto sherbime si : Mirëmbajtjen e Oborreve, Private dhe Biznisore, Bejm Krastitjen pishave,lulave.Mbjelljen e pishave,lulave dhe kositjen e barit.ne kujdesim qe oborri juaj te duket gjithmon bukur dhe me stil andaj...

NXEMJE QENDRORE Shitje, instalim, servisim

Dërguesi i shpalljës

Termo System, kompani me seli ne Prishtine, dhe me veprimtari ne tere Kosoven. Merret me Shitjen e materialit te nxemjes qendrore, dhe me instalimin dhe servisimin e saj. Kalda, radijatora, gypa, ventila, etj.... Per te...

Sherbime kontabiliteti

Dërguesi i shpalljës

Kompania e kontabilitetit Bilanci KTA ofron sherbimet e kontabilitetit me pergjegjesi te plota dhe me korrektesi maksimale me klientet. Ju mirpresim nr kontaktus 044 104 355 045 521 016 info.bilancikta@gmail.com