PËRKTHIME ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT

arton

PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE - ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT PËR: * TEMA TË DIPLOMAVE ( GJUHË & LETËRSI ANGLEZE), SKRIPTA PËR STUDENT (SHKOLLAVE TË MESME, UNIVERSITARË DHE PAS UNIVERSITAR - PËR TË GJITHA NIVELET);...

Bejm pastrimin e objketeve - ndertesave

Dërguesi i shpalljës

Bejm pastrim te objektev kolektive afariste lokale shtepi banesa oborre ose kopshte si dhe bejm pastrim dhe mirmbajtje dhe sigurim te lagjeve te organizuara poashtu bejm pastrim te xhamave ne lartesi deri 28 metra ju...

Ftesë për Ofertë

Burim Behluli

Ftesë për Ofertë Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. SOS...

Jap zerimin me qira

Dërguesi i shpalljës

Jap zerimin me qira, i pershtatshem per konferenca, manifestime, dita te shkolles, muzike live etj. Zerimi perbehet prej: 2 Satelitave me gjithe kembe Sllevit Sony Miksetes Peavy me 6 hyrje 2 mikrofonave Sure me kabell...

Mesimdhenes (Kurse)

Korab

Mbajme ore plotesuse(Kurse) per lenden e matematikes nga klasa e 1 deri ne te 5.Si dhe ore plotsuese per te gjitha lendet nga klasa e 1 deri 5.Qmimi per ore individuale eshte 5 euro.Kurse me...

Tenda( shatorra),karrika ,muzikë me qira

Diar

Jap me qira Tenda,karrika,tavolina per dasma ahengje dhe ndeja te ndryshme familjare . Tendat jan ne Dimension 5x8, 5x10 ,6x12, posedoj edhe ndriqim per tenda.Transporti dhe montimi jan gratis ne gjith Kosoven. per rezervime dhe...

Mesime private te pianos

Dërguesi i shpalljës

Jap mesime dhe ore private te pianos ne Fushe- Kosove . Gjendem tek mbikalimi - perballe shitores se mobiljeve Mob- In. Oret dhe minutazha e varesisht nga mosha dhe sipas marreveshjes.

Kompania "Behari"

Behar

Kompania "BEHARI" Kryen punet e ndertimtaris si: * Fasada * Gled * Stiropor * Knauf * Ngjyra * Mallter * Renovime. Etj. Punoj edhe me kompenzime me vetura.