Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet si kuzhin, komod per tv, tavolin, frigorifer, shporet elektrik, pasqyre, çmimi sipas marrveshjes, Adresa lagjja Ulpian ne Prsihtine.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet nje treshe. nje dyshe dhe nje ulese/fotele, çmimi sipas marrveshjes.

Shes kauqat

Dërguesi i shpalljës

Shes kauqe per sallon 3/2 dhe 1, jane prodhim i /simpos/, kauqat jane ne gjendje te mire sepse jane perdoru shume pak. Falas vjen nje dyshek per dhome gjumi me dim. 200x160cm, Adresa lagjja Tophane...

Shes invertarin

Dërguesi i shpalljës

Shes inventarin si tavolina dhe karriga, tavolian dhe karrigat te jashtem dhe te brendeshme per restorane, çmimi sipas marrveshjes.

Shes 3 shtreter/kauqa + dyshek

Dërguesi i shpalljës

Shes 3 shtreter/kauqa + dyshek me dimenzion 90x200 / 80x190, shtreterit/kauqat keni mundesi ti bleni me dyshek ose pa dyshek, çmimi sipas marrveshjes.

Shes mobile

Dërguesi i shpalljës

Mobileria CNC prodhon mobilje sipas porsis me kaualitet dhe çmimi shhume te volitshme. Adresa lagjja Kodra e Trimav ne Prishtine

Shes dyer dhe dritare

Dërguesi i shpalljës

Shes dyer dhe dritare prodhim Slloven, dyert dhe dritaret nuk jane shume te perdorur, jane gjithsej 7 dritare dhe 14 dyer, çmimi sipas marrveshjes.

Shes komoden

Dërguesi i shpalljës

Shes komoden ne gjendje te rregullt, çmimi 250€, Adresa rruga e Prishtines ne Gjilan.