Shes kauqat

Dërguesi i shpalljës

Shes kauqat ne gjndje te rregullt, çmimi sipas marrveshjes. Adresa lagjja Mati 1 ne Prishtine

Shes kulmin e shtepis

Dërguesi i shpalljës

Shes kulmin e shtepis me izolim te mbrendshem, çmimi sipas marrveshjes, Adresa rruga Muharrem Fejza Lagjja e Spitalit ne Prishtine.

Shes shtratin/kauqin

Dërguesi i shpalljës

Shes shtratin/kauqin 180x2 se bashku me jogi ortopedin dhe dy komoda te vogla,kauqi eshte i punuar nga druri, çmimi 180€.

Shes mobilje per sallon

Dërguesi i shpalljës

Shes komplet mobiljet per sallon / garnitur 3/3/2, 1trapezeri me 6 karriga, 2 tavolina mesi, 1 komodin per TV dhe 2 tepiha. Mobiljet jan pak te perdorura dhe shum te ruajtuna. Tavolinat edhe komodina jan...

Shes thithsen/fshisen

Dërguesi i shpalljës

Shes thithsen/fshisen e cil mondohet ne shtepi, banes, zyre, etj, Fshise qendrore, çmimi sipas marrveshjes, Adresa Rruga Hajredin Bajrami Nr2 ne Lipjan.

Shes kauqat

Dërguesi i shpalljës

Shes kauqat 3/2/1 jane shume pak te perdorura, çmimi 300€, Adresa lagjja Arberi ne Prishtine.

Shes nxemsen/termon

Dërguesi i shpalljës

Shes nxemsen/termon 3.0 ne gjendje te rregullt, nxemsja ka rrota per transport, korniz, çmimi 150€, Adresa lgjja Arberi ne Prishtine.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes dhome e gjumit komplet me dyshek extra /aloevera/, dy shtreter per femi, si dhe komoden per tv, komplet çmimi 350€.

Shes biznesin ose komplet invertarin

Dërguesi i shpalljës

Shes biznesin ose komplet invertarin per gjelltore, tavolinat me karriga, frigoriferin/vitrina e gjellërave, frigoriferin/vitrina e sallatave, skara, shporetat, enet, Adresa rruga Muharrem Fejza lagjja e Spiatlit ne Prishtine.