Shes kuzhinen

Dërguesi i shpalljes

Shes kuzhinen komplet si shporetin elektrik, frigoriferin, makinen e enve, çmimi 450€, Adresa lagjja Sofali ne Prishtine.

Shes kauqat

Dërguesi i shpalljes

Shes kauqt në gjendje shumë të mirë jane te përdoru 2 vite, kauqat jane dy dysha edhe një treshe, çmimi final 350€+tavolina shkon me kauq falas, perme shum informta kontaktoni ne numer telefoni, Adresa Fshati...

Shes dhome e gjumit

Dërguesi i shpalljes

Shes dhomen e gjumit e perdorur kreveti ka do shenja/grritha, ormani eshte shum i mire, transport nuk bejm, çmimi 130€ Adresa ne Fushe Kosove

Shes raftin/komodinen

Dërguesi i shpalljes

Shes raftin/komodinen e kepucev ne gjendje terregullt, çmimi sipas marrveshjes, Adresa rruga Ramadan Xhokli Doganaj Kaçanik nr51 ne Ferizaj

Shes kalldajen

Dërguesi i shpalljes

Shes kalldajne/nxemsen e perdorur, çmimi sipas marrveshjes, Adresa lagjja Sofali ne Prishtine

Shes shtratin

Dërguesi i shpalljes

Shes shtratin ne gjendje te rregullt, çmimi 145€, Adresa ne qytetitn e Gjakoves.

Shes kauqin

Dërguesi i shpalljes

Shes kauqin ne gjndje te rregullt pa asnje defekt, çmimi 100€. Adresa Fushe Kosove

Shes dhomen e gjumit

Dërguesi i shpalljes

Shes komplet dhomen e gjumit per femi, dhoma ka dy shtreter dhe 2 tavolina me nga 4 fijokë. Dhoma eshte e pademtuar dhe pa asnje gervishje, e punuar me mediapan, per me shumë informata na...

Shes kauqin

Dërguesi i shpalljes

Shes kauqin te pa perdorur ne gjendje shume te mire, çmimi 150€. Adresa afer shkolles ne Fushe Kosove.