Shes tavolinen

Dërguesi i shpalljes

Shes tavolinen rritese ne gjendje shum te mir me cmim te arsyeshem. Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.

Edi Home / Dyer & Laminat

Dërguesi i shpalljes

EDI Company, ben shitjen dhe montimin e dyrev te brendshme, laminat ne ter teritorni e Kosoves, kemi mbi 100 lloj te dyrve, dyer te hymjeve, dyer te dhomave, dyer me xham, dyer pallma, Adresa rruga...

Shes deren

Dërguesi i shpalljes

Shes deren me gjatsi 2.50 meter dhe me lartesi 2.30 meter, profili i derse eshte 4 me 4, çmimi 150€.

Shes karriga dhe kamin

Dërguesi i shpalljes

Shes karriga dhe nje kamin me çmim shume te volitshem, çmimi per nje karrig eshte 5€ kurse per kamin çmimi eshte 50€.

Shes lavatriqen

Dërguesi i shpalljes

Shes lavetriqen prodhim i gorenjes, çmimi sipas marrveshjes. Adresa te Qafa ne Prishtine.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljes

Shes mobiljet si tavolin me 6 karriga, çmimi 300€, ulset e sallonit/rrethin shum i ruajtur, çmimi 250€, frizin shum pak i perdorur, çmimi 250€, shtratin per dhome gjumi shum i ruajtur, çmimi 230€.