Shes dyer dhe dritare nga druri

Dërguesi i shpalljës

Shes dyer dhe dritare nga druri, dera e hyrjes eshte 140x210, çmimi 200€, 14 dritare me dimenzione 140x80, çmimi 30€ per nje dritare, dera e ballkonit me dimenzione 210x80, çmimi 50€.

Shes tavolinen

Dërguesi i shpalljës

Shes tavolinen e bukes e cila ka mundesi te rritet e ka pjesen me rrit, tavolina i ka 6 karriga, çmimi 140€.

Shes mobilet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobilet 3/2/1/1, jan shum komforte dhe te reja mobilet per me shum informata mund te na kontaktoni ne numra telefoni, çmimi sipas marrveshjes.

Shes dy shtretër/kauqa

Dërguesi i shpalljës

Shes dy shtretër/kauqa te prodhuar nga druri ne gjendje te rregullt, shtretërit ka mundesi te vendosen njeri mbi tjetrin, çmimi per nje eshte 40€

Shes aspiratorin

Dërguesi i shpalljës

Shes aspiratorin per kuzhine mundet te perdoret edhe ne lokale, çmimi sipas marreveshjes