Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet e dhomes se dites si kauqat dhe komoden, mobiljet jane te perdorura dhe pa as nje demtim. Çmimi 490€

Shes shtratin

Dërguesi i shpalljës

Shes shtratin me 2 dyshek/jogi. Shtrati eshte ne gjendje shume te rregull dhe pak i perdorur. Çmimi 50€, lagjja Arberi ne Prishtine.

Shes lavatriqen

Dërguesi i shpalljës

Shes lavatriqen firma Beko, lavatriqja eshte ne rregull per veq problemin e ka me elektronik te pulla që e shym edhe e ndez. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes paisjet shtepiake

Dërguesi i shpalljës

Shes paisjet shtepiake si frizin dhe lavatriqen, jane te perdorur por ne gjendje pune. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes tavolinen

Dërguesi i shpalljës

Shes tavolinë me dimenzione të 1mx75cm/75cm, të përdorur por e ruajtur dhe shumë cilësore. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes krtevatin per femi

Dërguesi i shpalljës

Shes krevatin per femi eshteb i perdorur vetem 6 muaj. Krevati eshte prodhim nga druri kurse mubulojsa per krevat eshte shume pak e perdorur. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes kauqat

Dërguesi i shpalljës

Shes 3 kauqa, nje tavolin te bukes dhe nje raft. Çmimi sipas marrveshje.

Shes termo

Dërguesi i shpalljës

Shes termon Elind 3.5KW e perdorur por ne gjendje te rregullt. Çmimi 105€