Shes mobile

Dërguesi i shpalljës

Mobileria CNC prodhon mobilje sipas porsis me kaualitet dhe çmimi shhume te volitshme. Adresa lagjja Kodra e Trimav ne Prishtine

Shes dyer dhe dritare

Dërguesi i shpalljës

Shes dyer dhe dritare prodhim Slloven, dyert dhe dritaret nuk jane shume te perdorur, jane gjithsej 7 dritare dhe 14 dyer, çmimi sipas marrveshjes.

Shes komoden

Dërguesi i shpalljës

Shes komoden ne gjendje te rregullt, çmimi 250€, Adresa rruga e Prishtines ne Gjilan.

Shes tavolinen

Dërguesi i shpalljës

Shes tavolinen me 6 karriga ne gjendje te rregullt, çmimi 130€, Adresa rruga e Prishtines ne Gjilan.

Shes dy shterter/kauqa

Dërguesi i shpalljës

Shes dy shterter/kauqa te cilet mund te perdoren edhe per te fjetur, çmimi 120€, Adresa rruga e Prishtines ne Gjilan.

Shes dhomen e gjumit per vajza

Dërguesi i shpalljës

Shes dhomen per vajza ne gjendje perfekte, dhoma eshte prodhim gjerman, shum pak e perdorur, krevat dhe dyshek kualitativ, dollap per rroba, komodine e gjate, komodine e vogel, tavoline bashke me karrige, dhomen e shes...