Ofroj pune
3085

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare per femijet (6 dhe 8 vjeç), kandidatja te jete shume e dashur me femijet dhe te kete pervoje paraprake.Duhet te jete nga Prishtina, e preferueshme ne Bregun e Diellit. Te jete sa me e shkathet kur eshte ne pyetje dergimi i tyre ne shkolle si dhe te kete se paku shkollen e mesme te kryer . Kohen kur femijet qendrojn ne shkolle te jete ne gjendje te ndihmoij per punet e shtepise. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.