Ofroj pune
1944

Përmbajtja

Ofroj pune per nje mirmbajtese te baneses, detyrat e punes i perfshin mirembajtjen e baneses dhe pergaditjen e ushqimit. Nuk kemi femije te vegjel dhe as te moshuar. Jemi familje kater anetareshe-2 prinder dhe 2 studente.Orari i punes nga ora 08:00h-16:00h. Pagesa sipas marreveshjes.Adresa: Rruga B ne Prishtine