Ofroj pune
1194

Përmbajtja

Magic Ice ofron pune per MEKANIK I MAKINAVE PRODHUESE:

Pergjegjesite:

- Mbikqyrjen dhe pjesemarrjen ne mirmbajtjen e makinave prodhuese.
- Mirmban planet javore, mujore dhe vjetore te mirembajtjes,
- Rregullimi I makinave dhe prishjeve te mundshme sipas nevojes,
- Te ket njohuri mbi elektriken, preferohet te ket pervoj pune si elektricist,
- Organizim dhe pergjegjesi per mbarvajtejn e puneve,
- Kurdo qe te jet e nevojshme mer pjese ne intervenimet emergjente te makinave te prodhimit, rregullimi I temperatures Brenda komoreve etj,
- Gjat intervenimeve dhe riparimeve bene perdorimin e drejte te veglave dhe paisjeve te punes, si dhe perkujdesjet per procedurat e siguris te punes
- Detyrat te tjera te cilat kerkohen nga drejtori I kompanise dhe qe jane te nevojshme per funksionimin efektiv te makinave te prodhimit.

Kualifikimet:
- Fakulteti I inxhinieris preferohet,
- Njohuri per mekaniken dhe lektriken,
- Kapacitet per pune ekipore,
- Aftesi te mira komunikimi mbrenda dhe jashte kompanis,
- Aftesi te ruajtjes se konfidencialitetit te informative, diskrecion dhe lojalitet,
- Te kete pervoj pune si automekanik ose fushen perkatese,
- Diploma e shkolles se mesme, certifikimet e ndryshem jane perparsi,

Te inetersuarit kane mundesi ta dergojne CV-n ne email adres [email protected] duke percaktuar ne subjet pozicionin Mekanik ose te kontaktojne ne numer telfoni +383 49 125 605 nga ora 10:00h / 15:00h.

Adresa Zona Industriale ne Lipjan.