Ofroj pune
448

Përmbajtja

Hotel Denis ofron pune per nje kamarier dhe nje mirmbajtese. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr. Ahmet Karsniqi lagjja Arberi ne Prishtine