Ofroj pune shitese
798

Përmbajtja

"Pastiqeria Dekor" ofron pune per ne shitese (f) ne "Grandstore" ne dyqanine çokollatave, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr. Rilindja lagjja Veternik ne Prishtine. / emel_r@hotmail.com.