Ofroj pune per dy persona
1060

Përmbajtja

Auto larja "Imperial" ofron pune per dy punetore me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr.Vellezrit Fazliu lagjja Vranjevc ne Prishtine