Ofroj pune
642

Përmbajtja

Hotel Sara ofron punë per nje nikoqire. Orari dhe pagesa me marrveshjes. Të interesuarit të kontaktojn ne tel. Adresa Rr. Maliq Pashe Gjinolli nr.185 ne Prishtine.