Ofroj pune
265

Përmbajtja

Grill Caffe Shemi ofron pune per skarist me pervoj pune, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shume informta rreth punes te konataktojne ne numer telfoni Adresa te Tregu me shumic Zona Industriale Prishtine/Fushe Kosove.