Ofroj pune
762

Përmbajtja

Stop N Go Rent a Car ofron pune per puntor per zyre ne Rent a Car / Agjent i Shitjes.
Detyrat dhe Pergjegjesite. / Kontrollomin e Veturave pas Kthimit te Vetures. / Te Krijon Maredhenie te mira me klientet. / Te Miremban te dhenat e shitjes ne Kompani. / Te Njeh Sistemin operativ Microsoft Excel, Word, Power Point, Etj.
KUALIFIKIMET E NEVOJSHME. Te Kete pervoje pune. / Te kete njohuri te Gjuhes Angleze. / Te Kete te perfunduar Fakultetin Ekonomik. Te jete i shoqerueshem dhe Fleksibil. / Të jetë I sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve. / Aftësi të mira komunikuese me klientët. Te interesuarit mund te na kontaktojne permes numrit te telefonit 049 176 276 ose 049 570 700. Apo te dergojne CV ne email adresen: stopngorentacar@hotmail.com. Adresa Rr Ukshin Hoti Nr 60 ne Prishtine.