Ofroj pune
940

Përmbajtja

ARSEKO SH.P.K. ofron pune per recepsioniste mundesisht te kete te perfunduar Fakultetin Ekonomik, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Raif Pollomi lagjja Mati-1 ne Prishtine.