Shes krevatin ("dy katesh")

Dërguesi i shpalljës

Shes krevatin ("dy katesh")+dysheket ortopedik, shkallet per montim, per femije dhe te rritur me mundesi ndarje. Krevati eshte i leht per çmontim dhe transport. Çmimi sipas marrveshjes.