Shes komoden per TV

Dërguesi i shpalljës

Shes komod per TV-dhome dite e cila eshte e perbere nga pjesa e mesme ku vendoset TV-ja si dhe dy pjeset anesore me xham. Pjeset anesore ne brendi jane te ndara - mjaft te pershtatshme...

Shes mobilje

Dërguesi i shpalljës

Shes dy shtretër me dyshek dhe fiokë dhe një dollap me fioka dhe vaskë për larje të fëmijëve. Çmimi komplet 100€ .

Shes kauqat

Dërguesi i shpalljës

Shes kauqat dy 3-sha, nje 2-sh, nje 1-sh dhe qoshi, kauqat jne ne gjndje te rregullt dhe te pershtshem per fjetje. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes mobilje

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet 3/2/1 dhe regallin e drunit, mobijlet jane te ruajtura mire, çmimi per te gjitha 150€