She kauqat 1/2/3

Dërguesi i shpalljës

She kauqat 1/2/3 pak te perdoru por te ruajtur. Treshi shtrieht ka mundesi te perdoret edhe per fjetje. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes katre (4) tepihë

Dërguesi i shpalljës

Shes katre (4) tepihë me keto dimesione: dy tepihë me madhesi 2.5×3 dhe dy tepih me madhesi 2.5x1.8. Çmimi komplet per kater eshte 50€.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes karriga-ulese, tavolina, krevat te gjitha jane te pa perdorura me 50% zbritje. Adresa Mobileria Star lagjja Arberi ne Prishtine.

Shes frigorifer+shporet

Dërguesi i shpalljës

Shes frigoriferin pak i perdorur por ne gjendje te rregullt. Çmimi 70€ Shes shporetin elektrik i perdorur por ne gjendje te rregullt. Çmimi 50€ Adresa lagjja Arberi ne Prishtine