Shes mobiljet
709

Përmbajtja

Shes te gjitha si paisjet/mobilet si ne fotografit e bashkengjitura
- Kuzhina 4.10m gjatesi + Frigoriferi + Shporeti te gjitha funksionale
- Granitura 3+3+1+1 dhe Tavolina
- Tavolina e ushqimit + 4 karrika
- TV + Komoda