Shes stufe per ngrohje qendrore
318

Përmbajtja

Shes Stufe per ngrohje qendrore te perdorur, 35 KW, Gjithashtu edhe enen ekspanduese dhe pompen per shperndarjen e ujit. Çmimi 400€.