Shes tavolinen

Dërguesi i shpalljës

Shes tavolinen me madhesi 1meter me 2.5 metra gjatesi tavolina eshte ne gjndej shume te mire e perdorur vetem 3 muaj. Çmimi 50€

Shes kuzhinen

Dërguesi i shpalljës

Shes kuzhinën se bashku me frigorifer dhe shporet montues, mungon enëlaresja. Dollapat jane nga materiali diapan me ngjyr te bardhë e zi. Furra, pllakat, frigoriferi jane nga Firma "beko ". Baterija ( qeshmja ) është...

Shes frizin

Dërguesi i shpalljës

Shes urgjentisht frizin firma "beko" ne gjndje te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes kauqa

Dërguesi i shpalljës

Shes dy kauqa qe perdoren per gjum dhe gjate dites jan pak te perdorur ne gjendje te mir te ruajtur jan te punuar jo te gatshem

Shes frigoriferin

Dërguesi i shpalljës

Shes frigoriferin e markes "whirpool" i cili permban tre fijoka per ngrirje dhe pjesa tjeter per ftohje. Frigoriferi eshte ne gjendje te rregullt. Çmimi 100€

Shes mobilje

Dërguesi i shpalljës

Shes mobilet e sallonit jane te markes "simpo" dhe jane ne gjendje shume te mire. Jane dy treshe, nje dyshe dhe nje njesh.

Shes kauqat

Dërguesi i shpalljës

Shesim kreveta plus fotele qe shtrihen ne gjendje shume te mire. Çmimi 120€