Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet, dollap i prodhuar nga druri, tavoline salloni dhe tavoline pune, te gjitha jan ne gjendje shume te mire, çmimi sipas marrveshjes.

Shes mobilet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobilet komoda me kater pjese me keto dimenzione: 86cm kendorja, 50cm x 3 raftet, garnitura 1.97cm treshi ,1.47cm dy dysha dhe nga 95cm dy fotele.

Shes vasken

Dërguesi i shpalljës

Shes vasken/kaden e pa perdorur, vaska eshte komplet, çmimi 200€, Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.

Shes kauqin

Dërguesi i shpalljës

Shes kauqin/divanin i cili shtrihet, çmimi 150€, Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.

Shes shtratin

Dërguesi i shpalljës

Shes shtratin per perdorime mjeksore/shendetsi, shtrati eshte ne gjendje te rregullt, çmimi sipas marrveshjes, Adresa Shaikovc ne Besian.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet/ulset per dhome dite, mobiljet jane shume te ruajtura, çmimi i blerjeve ka qen 850€ kurse une i shes vetem per 250€.

Shes lavatriqen

Dërguesi i shpalljës

Shes lavatriqen/rrobalaresen ne gjendje te rregullt, çmimi 450€, Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.

Shes frigorifer

Dërguesi i shpalljës

Shes frigoriferin e pa perdorur firma/beko, frigoriferi eshte ne gjendje te rregullt, çmimi 250€ i diskutushem, Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.