KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune / Menaxher Projekti

Dërguesi i shpalljës

Agikons, lider në ndërtimim dhe zhvillimin e rezidencave, shpall pozicionin vakant “Menaxher Projekti”. Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë cv-në e tyre në hr@agikons.com, duke shënuar edhe pozicionin për të cilin aplikoni. Afati i...

Ofroj pune / Agjent-e i shitjes

nil

Kompania "EgeMed" e cila mirret me shitjen e barnave (OTC) dhe produkteve dermakozmetike kerkon puntor/e profesional. - Kualifikimet e kerkuara: * Te keni pervoje ne shitje, jeni komunikativ, pelqeni punen ne ekip, keni njohuri teknike...

Pergadisim ushqime me porosi

Dërguesi i shpalljës

Bejm gjella me poresi si gullash, pasul, musal, gjyveq si dhe specialitete nga skara mish kombinim, mish te bardh, pjekurin viqi, pleskavic me çmim te volitshum me kapacitet der 500veta

Ofroj pune / frizere

Dërguesi i shpalljës

Frizere "sara" ofron pune per nje puntore me provoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Haxhi Zeka ne Prishtine.